Check uw huwelijkse voorwaarden!

Contact Us

Check uw huwelijkse voorwaarden!

Zijn uw huwelijkse voorwaarden nog wel up-to-date? Wij checken of uw huwelijkse voorwaarden nog wel bij u en uw echtgenoot/echtgenote passen.

Waarom?

Jaren geleden hebben u en uw aanstaande echtgenoot/echtgenote, meestal enkele dagen voor het huwelijk, huwelijkse voorwaarden afgesproken en die bij de notaris in een akte laten vastleggen.

In de loop der jaren zijn uw omstandigheden gewijzigd. Ook de wet en de jurisprudentie hebben sindsdien uitleg gegeven hoe de huwelijkse voorwaarden die u en uw aanstaande echtgenoot/echtgenote hebben afgesproken geïnterpreteerd moeten worden. Vaak is dat ver verwijderd van uw bedoelingen van destijds.

Weet u wel wat er in uw huwelijkse voorwaarden staat? Haal ze uit de kluis en kijk er eens naar!

Voor wie?

Bent u ondernemer of is uw echtgenoot/echtgenote ondernemer of is er sprake van opgebouwd spaargeld of ander vermogen én heeft u een periodiek of finaal verrekenbeding in uw huwelijkse voorwaarden? Zo ja, maak dan een afspraak en laat door ons toetsen of uw huwelijkse voorwaarden nog passen bij uw huidige wensen en omstandigheden. Dat voorkomt dat u in de toekomst wordt geconfronteerd met onverwachte en onbedoelde scenario’s.

Kosten?

Eenmalig € 250,00 excl. BTW.

Share this post?

Het Rond Advocaten

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *