Start van 2016!

Het nieuwe jaar is begonnen! Wij hebben er zin in!

Tevreden kijken wij terug op het eerste jaar van ons nieuwe kantoor in Zeist. In dat jaar hebben wij diverse activiteiten ondernomen. Zo is de website in augustus online gegaan en hebben wij diverse informatiebijeenkomsten gehouden op ons kantoor. De opkomst op de Dag van de Scheiding in oktober was daarbij boven verwachting hoog.

Ook in 2016 hopen wij weer veel nieuwe cliënten te kunnen begroeten.
Op woensdag 20 januari a.s. te 19.30 uur vindt de eerste informatiebijeenkomst van het jaar plaats waarbij belangstellenden van harte welkom zijn. Tijdens deze interactieve bijeenkomst bespreken wij de actuele wijzigingen op het gebied van het echtscheidingsrecht en is er veel ruimte voor het stellen van (persoonlijke) vragen. Ook zal de website in 2016 blijvend worden voorzien van nieuwe informatie en tools waar u zelf mee aan de slag kunt.

Direct een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek in januari? Neem dan contact met ons op.

Share this post?

Het Rond Advocaten

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *