Nieuw: Online spreekuur

Contact Us

Nieuw: Online spreekuur

Heeft u vragen met betrekking tot het familie- en/of erfrecht? Of wilt u meer weten over onze werkwijze? Vanaf nu kunt u al uw vragen aan ons stellen via onze nieuwe webchat! займ ночью на карту срочно

Anoniem en kosteloos

De gesprekken via de webchat zijn anoniem en kosteloos.

Direct reactie

Wij zullen proberen om uw vragen direct te beantwoorden. Wanneer wij bezet zijn, kunt u via het contactformulier een bericht achterlaten zodat wij u op een later moment kunnen bellen of mailen. U ontvangt dan diezelfde dag nog een bericht van ons.

Iedere dag

De chat is dagelijks geopend van 9.30 uur tot 20.00 uur. Buiten deze tijden om kunt u uw vraag ook stellen en uw e-mailadres achterlaten. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen via de e-mail.

Inloopspreekuur blijft

Naast ons online spreekuur via de chat houden wij iedere maandag van 17.00 uur tot 18.30 uur ‘gewoon’ spreekuur op ons kantoor in Zeist. U kunt dan vrijblijvend binnenlopen voor vragen op het gebied van familie- en erfrecht.

Share this post?

Het Rond Advocaten

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *