20-07-2018 - Kantoornieuws

Dag van de Scheiding – 14 september 2018

Het Rond Advocaten

Wij doen mee aan de Dag van de Scheiding. De Dag van de Scheiding is een landelijk initiatief van de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) waarvan wij lid zijn. Op deze dag vestigen wij de aandacht op het belang van een goed begeleide, respectvolle scheiding en geven wij kosteloos advies over scheiding en alles dat daarmee samenhangt.

Scheiding, hoe dan?

Bij een scheiding dient van alles geregeld te worden. Zo moeten er afspraken gemaakt worden over de kinderen (ouderschapsplan), moet vastgesteld worden wie wat betaald na de scheiding (alimentatie), moet een regeling worden getroffen over de verdeling van het vermogen of de afwikkeling van de huwelijksvoorwaarden, de woning dient al dan niet verkocht te worden en er moet ook nog iets gebeuren met de pensioenrechten. Vaak weten echtgenoten dan ook niet waar zij moeten beginnen. Ook weten echtgenoten vaak niet hoe een echtscheidingsprocedure verloopt en wat daarbij komt kijken. Wij helpen u hier graag bij.

Gratis scheidingscheck

Op de Dag van de Scheiding kunt u tussen 9.30 uur en 19.00 uur geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen voor een gratis scheidingscheck. Daarnaast is er gelegenheid tot het stellen van al uw vragen op het gebied van echtscheiding, maar natuurlijk ook over de verbreking van een samenleving.

Wanneer u al wordt bijgestaan door een advocaat en u wilt een second-opinion, dan kunt u tijdens de Dag van de Scheiding ook uw vragen hierover aan ons voorleggen.

Een afspraak maken is niet nodig. Wij zijn de gehele dag beschikbaar!

Wanneer?

Vrijdag 14 september 2018 van 9.30 tot 19.00 uur

Waar?

De Dag van de Scheiding vindt plaats op ons kantoor te Zeist aan Het Rond 7. U kunt zonder afspraak binnenlopen. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 030-7604400 of gebruik maken van digitale chatfunctie op onze website https://www.hetrondadvocaten.nl

 

Lees meer