Dag van de erfenis: 8 november

Contact Us

Dag van de erfenis: 8 november

Op vrijdag 8 november a.s. vindt voor de eerste keer de Dag van de Erfenis plaats, een gezamenlijk initiatief van de vFAS en de VMN, in het leven geroepen om de situatie van mensen die met de afwikkeling van een erfenis te maken krijgen, te verbeteren. Doel van deze dag is dan ook het onder de aandacht brengen van het belang van een deskundige begeleiding bij de afwikkeling van erfenissen, liefst via mediation, om conflicten te voorkomen.

Erfenis, en dan?

Wanneer u betrokken bent bij een erfenis dan kunt u te maken krijgen met tal van problemen. U krijgt bijvoorbeeld geen informatie over de erfenis, een van de erfgenamen wil niet meewerken aan de afwikkeling van de erfenis of u wordt zelf niet betrokken bij de afwikkeling van de erfenis. Ook kunt u aangewezen zijn tot executeur en loopt u in die hoedanigheid aan tegen niet-meewerkende erfgenamen.

Loop eens bij ons binnen!

Op de Dag van de Erfenis kunt u tussen 10.00 en 18.00 uur vrijblijvend bij ons binnenlopen voor advies over erfrecht. Wij geven u direct advies waar u meteen al mee aan de slag kunt. Een afspraak maken is niet nodig. Wij zijn de gehele dag beschikbaar.

Meer lezen?

Lees meer over de Dag van de erfenis op de website van de vFAS: https://www.erven-online.nl/dag-van-de-erfenis.

Share this post?

Het Rond Advocaten

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *