31-10-2019 - Kantoornieuws

Vacature secretariële ondersteuning

Het Rond Advocaten

Hand holding megaphone with word We want you. Vector Illustration

Wij zijn voor ons familie- en erfrechtkantoor in Zeist op zoek naar secretariële ondersteuning.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken bij voorkeur een derde of vierdejaars rechtenstudent die in de buurt van Zeist woont en ook flexibel is. Het liefst iemand met interesse in het familierecht en erfrecht. De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het aannemen van de telefoon, verwerken van correspondentie en (proces)stukken, het ontvangen van cliënten en het aanmaken en bijhouden van dossiers, etc. Ook het opzoeken van jurisprudentie, het opstellen van raamwerken voor processtukken, etc. behoort daarbij.

Wat vragen wij?

  • 3e of 4e jaars rechtenstudent;
  • +/- 4 halve dagen per week beschikbaar (werktijden in overleg);
  • woonachtig in Zeist en/of directe omgeving;
  • communicatief vaardig;
  • gedegen kennis van alle MS Office software (Word, Excel, PowerPoint etc.);
  • flexibel inzetbaar
  • stressbestendigheid
  • servicegerichte instelling

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende familie- en erfrechtpraktijk waarbij je nauw betrokken bent bij de behandeling van onze zaken. Er is voldoende mogelijkheid voor ontwikkeling van juridische- en communicatieve vaardigheden. Jouw voorgangers hebben inmiddels – mede door hun werkervaring opgedaan op ons kantoor – op  diverse advocaten- en notariskantoren in de regio een vaste baan gevonden.

Solliciteren?

Stuur een brief met korte motivatie en CV per mail aan mr. Corine Waanders (info@hetrondadvocaten.nl).

Lees meer