Dag van de Scheiding – 9 september 2022

Contact Us

Dag van de Scheiding – 9 september 2022

Wij doen mee aan de Dag van de Scheiding. De Dag van de Scheiding is een landelijk initiatief van de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) waarvan wij lid zijn. Op deze dag vestigen wij de aandacht op het belang van een goed begeleide, respectvolle scheiding en geven wij kosteloos advies over scheiding en alles dat daarmee samenhangt.

Scheiding, hoe dan?

Bij een scheiding dient van alles geregeld te worden. Zo moeten er afspraken gemaakt worden over de kinderen (ouderschapsplan), moet vastgesteld worden wie wat betaald na de scheiding (alimentatie), moet een regeling worden getroffen over de verdeling van het vermogen of de afwikkeling van de huwelijksvoorwaarden, de woning dient al dan niet verkocht te worden en er moet ook nog iets gebeuren met de pensioenrechten. Vaak weten echtgenoten dan ook niet waar zij moeten beginnen. Ook weten echtgenoten vaak niet hoe een echtscheidingsprocedure verloopt en wat daarbij komt kijken. Wij helpen u hier graag bij.

Loop eens bij ons binnen!

Op de Dag van de Scheiding kunt u tussen 10.00 uur en 18.00 uur geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen informatie over echtscheiding en mediation. Daarnaast is het mogelijk om een gratis scheidingscheck te laten uitvoeren zodat u direct inzicht krijgt in de keuzes en gevolgen van een scheiding in uw situatie.

Wanneer u al wordt bijgestaan door een advocaat en u wilt een second-opinion, dan kunt u tijdens de Dag van de Scheiding ook uw vragen hierover aan ons voorleggen.

Een afspraak maken is niet nodig. Wij zijn de gehele dag beschikbaar!

Meer lezen?

Lees meer over de Dag van de Scheiding op de website van de vFAS: https://www.verder-online.nl/dag-van-de-scheiding.

 

Share this post?

Het Rond Advocaten

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *