Advocatenkantoor in Zeist

Advocatenkantoor in Zeist

Denkt u ook dat goede advocaten alleen werken bij grote kantoren?Het Rond Advocaten is een klein advocatenkantoor in Zeist dat zich alleen bezighoudt met het familierecht en het erfrecht.

Wij hebben een aantal jaren geleden voor deze formule gekozen, omdat deze rechtsgebieden steeds ingewikkelder worden en daarvoor specialistische kennis onmisbaar is. Doordat wij een klein kantoor zijn, zijn wij goed bereikbaar en laagdrempelig. Wij kunnen daardoor ook échte aandacht geven aan en betrokkenheid tonen bij onze cliënten. Daarmee onderscheiden wij ons van de grote advocatenkantoren in de Randstad. Gelukkig krijgen wij dit ook van onze cliënten terug.

Wij werken vaak voor ondernemers en/of hun partners of nabestaanden. Wij kennen dan ook de specifieke bedrijfsmatige problemen bij de afwikkeling van een echtscheiding of een nalatenschap, waarbij grotere financiële belangen zijn gemoeid.

Up-to-date blijven is een must. Wij zijn daarom aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en de Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

advca

logo keurmerk specialisatievereniging

vfaslogo

2mfn_register_logo

Up-to-date blijven is een must. Wij zijn daarom aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS)
en de Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

Neem gerust contact op

Onze experts staan 7 dagen in de week voor U klaar.