Kennismaken

Kennismaken?

U kent ons nog niet. Mogelijk is voor u de drempel dan ook hoog om ons te benaderen. Dit is niet nodig, want wij zijn ook maar heel gewone mensen!

Heeft u vragen?
U bent zich aan het oriënteren en zit vol met vragen. U weet niet of u een advocaat nodig heeft of weet nog niet of wij de juiste advocaat zijn voor u. Blijf dan niet zitten met uw vragen en neem contact met ons op.

Kom kennismaken!
U kunt altijd op korte termijn terecht voor een eerste kennismakingsgesprek. In het gesprek krijgt u een indruk van wie wij zijn en hoe wij werken. Wij kunnen dan ook alvast uw vragen bespreken en zo mogelijk ook direct beantwoorden. Zo helpen wij u alvast op weg.

Kosteloos en vrijblijvend
Het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Wel zijn wij erg druk, zodat wij niet uren met u kunnen spreken. Wij merken dat een half uur meestal wel voldoende is. Wanneer het gesprek toch langer duurt, dan geldt dat wij hiervoor in overleg met u kosten in rekening brengen.

Afspraak maken?
Voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen en aan ons versturen. Wij nemen dan direct contact met u op. Ook kunt u ons bellen via 030-7604400.

0059-rond-25-alle3-300x200

advca

logo keurmerk specialisatievereniging

vfaslogo

2mfn_register_logo

Up-to-date blijven is een must. Wij zijn daarom aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS)
en de Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

Neem gerust contact op

Onze experts staan 7 dagen in de week voor U klaar.