Kinderalimentatiecheck

Contact Us

Kinderalimentatiecheck

Betaalt of ontvangt u kinderalimentatie? De regelgeving verandert continue. Goed om even in te duiken dus. Voorkom dat u te veel betaalt of juist te weinig ontvangt.

Om u van dienst te zijn, hebben wij de Kinderalimentatiecheck ontwikkeld. Daarmee zorgen we dat uw kinderalimentatie zeker up-to-date is. Wij maken een snelle en deskundige analyse van uw financiële situatie en de gevolgen die de nieuwe fiscale regels voor u hebben. We kijken naar uw inkomen, uw vermogenspositie, de vaste uitgaven en persoonlijke omstandigheden, zoals gezinssamenstelling en leeftijd.

Kinderalimentatie berekenen met advies

De Kinderalimentatiecheck omvat een alimentatieberekening met een advies. Want aan een berekening alleen heeft u niet zo veel. Het gaat niet alleen om een invuloefening, maar ook om praktijk- en proceservaring. Als ervaren echtscheidingsadvocaten weten wij hoe een rechter omgaat met een verzoek tot wijziging van de alimentatie. Wij kunnen u adviseren over de kans van slagen van een eventuele procedure. Daarmee onderscheidt onze Kinderalimentatiecheck zich bijvoorbeeld van een snelle alimentatieberekening door het LBIO.

Benodigde gegevens

Wilt u door ons een Kinderalimentatiecheck laten uitvoeren, dan ontvangen wij graag van u de volgende gegevens:

Binnen 2 dagen advies

Wij werken snel. Binnen 2 werkdagen nadat wij van u alle benodigde gegevens hebben ontvangen, ontvangt u van ons de berekening met het advies.

Kosten

De kosten van de Kinderalimentatiecheck bedragen eenmalig € 250,00 incl. BTW.

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *