Advocatenkantoor in Zeist

allen01Het Rond Advocaten is een kantoor dat zich volledig gespecialiseerd heeft in het familie- en erfrecht en gevestigd is in Zeist. Wij houden ons uitsluitend bezig met echtscheiding en aanverwante familierechtelijke kwesties en verlenen rechtsbijstand in erfrechtelijke zaken.

Wij hebben hiervoor gekozen omdat het familie- en erfrecht steeds ingewikkelder wordt en een steeds verdergaande kennis vereist. Wij sluiten daarmee aan bij ontwikkelingen in de samenleving die vragen om een herkenbaar profiel en hoge kwaliteit van de dienstverlening.

Vanuit ons kantoor in Zeist bedienen wij cliënten in de provincie Utrecht en ver daarbuiten.

U kunt bij ons terecht voor vragen over echtscheiding en de financiële afwikkeling daarvan, kinder- en partneralimentatie, huwelijksvoorwaarden, omgangsregelingen, etc. Daarnaast helpen wij erfgenamen en andere betrokkenen bij de afwikkeling van een nalatenschap.

In onze dienstverlening werken wij veelvuldig samen met notarissen en andere deskundigen waaronder accountants en fiscalisten.

Wij hebben korte lijnen en zijn goed bereikbaar voor onze cliënten. Door onze specialisatie kunnen wij efficiënt en voordelig werken. Iedereen kan bij ons terecht voor een kennismakingsgesprek dat kosteloos en vrijblijvend is. Ook kunt u als cliënt vaste prijsafspraken met ons maken zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Wij hechten aan een persoonlijke benadering en belangenbehartiging op hoog niveau. Daarom zijn wij aangesloten bij de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en de Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

vfaslogo2mfn_register_logologo keurmerk specialisatievereniginglogo nova