Geertjan Gussenhoven

Geertjan GussenhovenGeertjan Gussenhoven is sinds 1995 gespecialiseerd advocaat en mediator in het familie- en erfrecht. Hij is lid van de vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en de Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

Geertjan houdt zich met name bezig met complexe echtscheidingen en heeft een brede ervaring met de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, verdelingen, alimentatiekwesties en erfrechtelijke zaken. Onder zijn cliënten bevinden zich veel ondernemers en vrije beroepsbeoefenaren.

Geertjan blijft up-to-date door het volgen van diverse cursussen en opleidingen. Zo heeft hij recentelijk nog de specialisatieopleiding Erfrecht van de vFAS met succes afgerond.

Geertjan is binnen diverse maatschappelijke organisaties actief. Ook was hij jarenlang actief lid van de Raad van Toezicht van de Nederlandse Orde van Advocaten in het arrondissement Utrecht.

Hij is getrouwd en vader van drie zonen. In zijn vrije tijd zit hij veel op de racefiets en mountainbike. Hij reist graag en is liefhebber van moderne kunst.

Geertjan Gussenhoven, advocaat en mediator
gussenhoven@hetrondadvocaten.nl
06-53171046

vfaslogo2mfn_register_logologo keurmerk specialisatievereniginglogo nova