menu

Tarieven

Wat zijn de kosten?

Tarieven

Wij werken op basis van een uurtarief gelegen tussen € 195, en € 215,- per uur exclusief BTW. Afhankelijk van de spoedeisendheid, de complexiteit en de omvang van de zaak, kunnen wij in overleg met u ook tot andere afspraken hierover komen.  U ontvangt maandelijks een declaratie voor de verrichte werkzaamheden met bijgevoegd een specificatie van de door ons in uw dossier bestede tijd.

Wij zijn gespecialiseerd in het familie- en erfrecht. Wij kunnen daarom snel en efficiënt voor u werken en de kosten voor u zo beperkt mogelijk houden. Dit is ook ons streven.

Wij werken zo mogelijk ook op basis van vaste prijsafspraken. Bijvoorbeeld in alimentatiekwesties, gezagskwesties en geschillen over erfenissen. Welke voorwaarden daarvoor gelden, bespreken wij graag met u in een kennismakingsgesprek. Met een vaste prijsafspraak weet u van tevoren waar u aan toe bent.

Meer over kosten

Stap 1.

Wij werken op basis van een standaard uurtarief van
€ 195,– per uur exclusief BTW. Afhankelijk van de spoedeisendheid, de complexiteit en de omvang van de zaak, kunnen wij in overleg met u ook tot andere afspraken hierover komen. U ontvangt maandelijks een declaratie voor de verrichte werkzaamheden met bijgevoegd een specificatie van de door ons in uw dossier bestede tijd.

Stap 2.

Wij werken ook op basis van vaste prijsafspraken. Bijvoorbeeld in alimentatie-, omgang- en/of gezagkwesties, en ook in echtscheidingskwesties. Welke voorwaarden daarvoor gelden, bespreken wij graag met u in een kennismakingsgesprek.
Met een vaste prijsafspraak weet u van tevoren waar u aan toe bent.

1/2

Meer informatie?