Tarieven

Wat zijn de tarieven?

“Zijn advocaten echt zo duur?” Dit horen wij natuurlijk ook vaak. Daarom zijn er verschillende manieren om afspraken met ons te maken over de kosten.

Wij zijn gespecialiseerd in het familie- en erfrecht. Wij kunnen daarom snel en efficiënt voor u werken en de kosten voor u zo beperkt mogelijk houden. Dit is ook ons streven.

Wij werken op basis van een uurtarief gelegen tussen € 195, en € 215,- per uur exclusief BTW. Afhankelijk van de spoedeisendheid, de complexiteit en de omvang van de zaak, kunnen wij in overleg met u ook tot andere afspraken hierover komen.  U ontvangt maandelijks een declaratie voor de verrichte werkzaamheden met bijgevoegd een specificatie van de door ons in uw dossier bestede tijd.

Wij werken ook op basis van vaste prijsafspraken. Bijvoorbeeld in alimentatie-, omgang- en/of gezagkwesties, en ook in echtscheidingskwesties. Welke voorwaarden daarvoor gelden, bespreken wij graag met u in een kennismakingsgesprek. Met een vaste prijsafspraak weet u van tevoren waar u aan toe bent.

Veelgestelde vragen over tarieven

Wij werken op basis van een standaard uurtarief van € 195,00 per uur exclusief btw. In overleg met u kan hiervan worden afgeweken indien de zaak spoedeisend is dan wel complex. Ook houden wij rekening met uw persoonlijke omstandigheden.

Wij werken in bepaalde zaken ook op basis van een vaste prijs. Of uw zaak daarvoor in aanmerking komt, bespreken wij graag met u in het kennismakingsgesprek.

U bent zelf mede verantwoordelijk voor de tijdsbesteding in uw zaak. Dit betekent dat u ons kunt helpen door de gevraagde informatie snel, goed geordend en het liefst digitaal, aan ons toe te sturen. Wij kunnen deze informatie dan direct voor u verwerken, zodat wij hier geen verdere tijd aan hoeven te besteden. Ook kunt u voordat u ons belt, al uw vragen bundelen, zodat wij deze in één telefoongesprek kunnen beantwoorden. Al met al worden de kosten van rechtsbijstand daarmee beperkt.

Heeft u een vraag over onze tarieven, of heeft u een andere vraag? Belt u gerust of maak een afspraak.

Of bel 030 760 44 00

advca

logo keurmerk specialisatievereniging

vfaslogo

2mfn_register_logo

Up-to-date blijven is een must. Wij zijn daarom aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS)
en de Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

Informatiebijeenkomst
Echtscheiding en de gevolgen daarvan 

✅ Maandag 11 november 2019 vanaf 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
✅ Interactief
✅ Voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen
✅ Kosteloos
✅ Vrijblijvend

Kennismaken 
Vragen? Kom langs!

✅ Dezelfde week nog
✅ Ook ‘s avonds
✅ Eerste halfuur kosteloos
✅ Vrijblijvend
✅ Direct advies

Online spreekuur
Stel direct uw vraag

✅ Elke dag van 9.00u tot 20.00u
✅ Via webchat.
✅ Kosteloos
✅ Vrijblijvend
✅ Direct advies

chatbox

Neem gerust contact op

Onze advocaten staan 7 dagen in de week voor U klaar.