Corine Waanders

Contact Us
team member

Corine Waanders

Corine Waanders is sinds 2008 als advocaat werkzaam. Zij heeft zich sindsdien gespecialiseerd in het familie- en erfrecht en is aangesloten bij de vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS).

Corine is een gedreven advocate met hart voor de zaak. Zij begeleidt en ondersteunt haar cliënten in zaken waarin niet alleen juridische aspecten een rol spelen, maar ook veel emoties. Cliënten waarderen haar omdat zij doortastend en oplossingsgericht is. Daarnaast beschikt zij over een uitstekend juridisch en cijfermatig inzicht.

Door het volgen van diverse cursussen en opleidingen blijft Corine up-to-date. Zo heeft recentelijk nog een meerjarige specialisatieopleiding van de vFAS afgerond.

Naast haar werk in de advocatuur is Corine maatschappelijk betrokken als bestuurder bij netwerkvereniging Zakelijk Zeist Onderneemt! (ZZO!). Verder is zij adviseur bij de Stichting Rechtswinkel Zeist.

Na kantoortijd springt Corine vaak op de fiets om een rondje te maken op haar racefiets of mountainbike. Ook bezoekt zij graag kunstbeurzen en musea in binnen- en buitenland.

Corine Waanders, advocaat en mediator
waanders@hetrondadvocaten.nl
06-42318495