menu

Reviews

24/11/2022
De procedure is tot een eind gekomen en daar ben ik heel erg blij om. Ik wil jou uit de grond van m’n hart bedanken voor het werk dat je hebt gedaan, de regeling die je er uit hebt gekregen en de manier waarop je mij hebt geholpen, vooral in de voor mij moeilijkste periode! Ik had me echt geen betere advocaat kunnen wensen.
Paul B.
10/11/2022
Corine Waanders heeft ons gedurende een 6 jaar lopend proces betreffende een nalatenschap uitstekend bijgestaan. Het betrof een complexe casus , zoals ze dat zelf zei, maar door haar expertise en vastberadenheid heeft ze er voor gezorgd de zaak tot een goed einde te brengen. Wij zijn erg blij met het resultaat . Corine Waanders is ook erg betrokken en geeft een fijn gevoel. Voor iedereen die een probleem ervaart met de afwikkeling van een nalatenschap raden wij Corine Waanders aan . Corine Bedankt
Emile Maarschalkerweerd
20/10/2022
Als fiscaal jurist gespecialiseerd in echtscheidingen werk ik veel samen met andere professionals binnen het familierecht. Corine Waanders is één van deze professionals. Ze weet een professionele houding te combineren met een laagdrempelige manier van communiceren. Dat in combinatie met haar vakkennis en scherpe blik op de zaak maakt het een uiterst prettige partner om mee samen te werken. Kortom, een advocaat waar je als cliënt of samenwerkingspartner op kunt bouwen.
mr. R.B. (Rob) Welling – Welling fiscaal & financieel advies
21/09/2022
Helaas kreeg ik na het overlijden van mijn moeder een conflict met mijn broer over het afhandelen van de erfenis. Ik ben toen bijgestaan door Geertjan Gussenhoven, die zeer vakkundig en professioneel de zaak voor mij in behandeling heeft genomen. Waar ik er emotioneel door heen zat pakte Geertjan het van mij over. Ik had het volste vertrouwen in Geertjan. De samenwerking met Geertjan heb ik als zeer prettig ervaren. Bedankt.
Ingmar
12/09/2022
Hartelijk dank voor de goede begeleiding in dit proces. Ook de contacten heb ik als fijn ervaren. Nu kunnen wij het loslaten omdat het nu eerlijk geregeld is. Nogmaals dank en bij deze kunnen we het afronden.
Dineke
07/09/2022
Ik heb de heer Gussenhoven leren kennen als een zeer deskundig advocaat die met verstand van zaken en het juiste inlevingsvermogen in staat geweest is om een (v)echtscheiding die al 7 jaar liep tot een goed einde te brengen. Nadat mijn ex inmiddels de 3e advocaat ingeschakeld had en nu zelfs een kort geding aanspande op onredelijke en feitelijk onjuiste gronden, heb ik contact gezocht met de heer Gussenhoven. Die wist op een gedegen manier mijn emotie eruit te filteren en de focus te leggen op waar het in deze zaak nu eigenlijk om draaide. Op basis van de door mij aangeleverde bewijsmaterialen heeft hij uiteindelijk in de rechtbank de rechter weten te overtuigen. De rechtbank heeft mij daarna voor de volle 100% in het gelijk gesteld. Eindelijk, na 7 jaar ellende rust. Ik kan de heer Gussenhoven aan iedereen van harte aanbevelen!
Dirk-Jan
30/08/2022
Ik heb een zeer langdurige, ingewikkelde en complexe echtscheidingsprocedure meegemaakt. Vanaf het begin hebben Geertjan en Corine mij hierin bijgestaan. Ik heb hun betrokkenheid en niet afnemende inzet zeer gewaardeerd. Ook de communicatie heb ik als zeer prettig, professioneel en deskundig ervaren. Er was altijd voldoende ruimte voor mijn eigen inbreng en wensen, die door Geertjan juridisch werden verwoord. Tevens heeft hij mij altijd persoonlijk ondersteund gedurende dit heel proces. Tenslotte is van groot belang dat Geertjan en Corine goed bereikbaar zijn en hun afspraken altijd nakomen. Door hun benadering en werkwijze is er een positief resultaat in deze nare echtscheidingsprocedure, die zelfs tot de Hoge Raad heeft geleid. Ik kan Het Rond Advocaten absoluut en zonder enige twijfel aanbevelen.
Peter
28/08/2022
Ik ben erg blij dat alles nu afgehandeld is. Je hebt mij goed geholpen en ik heb het gevoel dat je echt in mijn belang hebt gehandeld. Ik wil je graag bedanken voor je inzet.
Diny
25/08/2022
Dankzij jouw expertise kan ik mijn leven weer normaal oppakken, mijn eigen weg volgen en waar mogelijk de kinderen weer een goede basis geven. Dank.
Anoniem
29/05/2022
Jij ook bedankt voor je hulp en luisterend oor en je oog voor het belang van mijn zoon en mij. Deze omgangsregeling lijkt me voor jou als advocaat een terrein waarin je je steeds moest afvragen of je keihard op moest komen voor mijn individuele recht op dit moment of dat je mij moest stimuleren of in de gelegenheid moest stellen om opnieuw te leren communiceren met mijn ex in het belang van mijn zoon en mij op de lange termijn. Je hebt het in ieder geval knap gedaan en ik heb veel gehad aan je begeleiding.
Johan
29/03/2022
Ik ben heel blij met het resultaat en alle hulp die je mij persoonlijk hebt geboden.
Selma
24/03/2022
Vriendelijk bedankt voor de uitstekende assistentie tijdens dit traject. De uiterst professionele behandeling van onze case en de geboden transparantie heeft dit officiële stukje van de scheiding veel goeds gedaan, waarvoor mijn persoonlijke dank.
Steven
23/03/2022
Het was een emotionele periode waar ik heel goed geadviseerd en begeleid ben door Corine Waanders. Bijzonder vond ik de ruimte die ik had al mijn ideeën over de zaak in te brengen. Corine beoordeelde e.e.a. uiteraard adequaat op het juridische belang van dat alles. Het is door dit balanceren tussen emotie en juridische feiten tot een goed einde gekomen waar ik heel tevreden mee ben.
Dorine
23/03/2022
Ik heb Corine ervaren als een zeer professionele, scherpe advocaat. Ze overziet het geheel, kent alle details en behartigde mijn belangen op basis van feiten en zeer sterke onderbouwing ipv op emoties. De rechter was zichtbaar onder de indruk en ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.
Iris
20/03/2022
Corine heeft mij geadviseerd en bijgestaan nadat mijn partner en ik uit elkaar gingen en er een omgangsregeling voor ons kind moest komen. Wat ik erg fijn vond is dat Corine goed luistert en rekening houdt met je behoeften. Door haar ervaring kon zij mij goed informeren over de mogelijkheden. Uiteindelijk hebben mijn ex-partner en ik een traject ouderschapsbemiddeling gevolgd na een verwijzing van de Rechtbank en zijn wij in goed overleg gekomen tot een fijne omgangsregeling.
Anne
09/03/2022
We kwamen bij mr. Corine Waanders aan met een zaak die ons complex leek. Zij zag meteen de kern en heeft ons vervolgens uitstekend en met succes bijgestaan. Dankzij haar grondige kennis en gedegen aanpak hadden we er gedurende het proces alle vertrouwen in. Zowel in geschrift als in persoon werd de zaak scherpzinnig, met aandacht voor elk detail aangepakt. Tijdens de diverse stadia was het toch best spannend, en weten dat je een goede advocaat hebt is dan goud waard. Ik denk met plezier terug aan de fijne samenwerking, de rechtszaak en aan de gerechtigheid die we hebben gekregen. Bedankt Corine!
Dorien
15/02/2022
In 2019 kreeg ik helaas te maken met een moeilijke scheiding. Door de degelijke juridische advisering, in combinatie met de goede beroepsmatige benadering van de problematiek en de vriendelijke bejegening, kwam ik zo goed mogelijk door dit proces.
Karel-Peter
14/02/2022
Tijdens mijn scheidingsprocedure ben ik bijgestaan door advocate Corine Waanders. Ze is prettig in de omgang, direct, vakkundig en accuraat. Ze behartigt echt je belangen. Ik raad haar ten zeerste aan bij anderen en mocht het nodig zijn in de toekomst zal ik zeker weer bij haar aankloppen!
Claudya
29/01/2020
De betaling is gedaan en we zijn je dankbaar met het resultaat. Blij dat de zaak hiermee is afgerond. Top! Vakwerk! Dank je wel.
Willem